Protecția datelor cu caracter personal- curs personalizat în domeniul financiar (instituții de credit, instituții financiare nebancare, brokeri, companii de asigurări)

Ai alocat resurse pentru a evalua și implementa reguli de respectare a protecției datelor și ai nevoie ca acestea să fie cunoscute, intelese și mai ales aplicate de către angajații tăi?

Dorești să fii cunoscut în piață pentru profesionalism și siguranța păstrării datelor inclusiv prin pregătirea angajaților proprii?

Esti partenerul unui operator important din piață și prelucrezi date în calitate de persoană împuternicită și nu dorești ca un incident de securitate să fie rezultatul unei erori a angajaților propria?

Suntem aici să înțelegem care sunt nevoile tale și să punem în practică un material de training personalizat domeniului tău de activitate.

La finalul acestui curs vei cunoaște:

  • datele cu caracter personal si actiunile de prelucrare specifice domeniului financiar;
  • principiile de prelucrare, temeiurile juridice si obligatii ale operatorului/ operatorului asociat sau ale persoanei imputernicite, dupa caz (exemple practice);
  • ce este DPA, DPIA? cum se completeaza ROPA (Registrul de prelucrare a datelor cu caracter personal- document intern al organizatiei), cum recunosc o solicitare care se refera la protectia datelor;
  • ce obligatii am in calitate de angajat si cum le aduc la indeplinire;
  • drepturile persoanelor vizate (exemple și studii de caz);
  • cum sa recunosc un incident de securitate, cum anume trebuie sa procedez dupa ce l-am identificat si cum sa procedez ca prin actiunea sau inactiunea mea sa nu generez un astfel de incident;
Fill out this field
Please enter a valid email address.
Fill out this field
Fill out this field