Misiune

Misiunea noastră este să transmitem tuturor celor interesați experiența și
cunoștințele acumulate în domeniul protecției datelor cu caracter personal.

Valori

Experiență

Cursurile noastre sunt adaptate la situații practice și au la bază exemple concrete

Integritate

Avem o abordare corectă față de orice situație și ne respectăm întotdeauna promisiunile

Transparență

Oferim explicații clare și acces la sursele de informație

Despre mine

  • Formator acreditat de Ministerul Educației și Cercetării și Ministerul Muncii
  • De profesie sunt jurist specializat în dreptul bancar, domeniu în care îmi desfășor activitatea de peste 10 ani, atât în mediul privat cât și în cadrul băncii centrale, iar provocările privind protecția datelor sunt complexe indiferent de aria în care alegi să activezi.
  • Produse bancare digitale, metode noi de autentificare, marketing specializat adaptat prezentului, grija pentru datele clienților si angajaților au fost teme de lucru la care am participat împreună cu colegii din echipele din care am făcut parte si dacă ești interesat de parcursul meu profesional, aceasta este link-ul către portalul Linkedin.
  • Ce am învățat să fac în plan profesional a pătruns pe neobservate și în viața mea de zi cu zi, de aceea de multă vreme nu ratez revistele de specialitate, evenimentele si blog-urile specialiștilor în materia protecției datelor personale, IT, securitate, a pasionaților de tehnologie și a soluțiilor care ne simplifică sau ne complică viața, după caz.

Dacă ai ajuns pe această pagină și prelucrezi date cu caracter personal, te invit la cursurile de protecția datelor pe care le-am pregătit!